Naberhuis-Beentjes
actueel

Wie wij zijn

Marga Beentjes:

In 1958 ben ik geboren, als 11e kind van mijn ouders.

Na in 2011 met familieopstellingen in aanraking te zijn gekomen, ben ik zeer geboeid door deze manier van werken. Persoonlijke ervaringen maakten dat ik de opleiding graag wilde doen om het werken met opstellingen te leren en door te geven. Dat eenieder het geluk mag ervaren om inzicht te krijgen hoe belangrijk de patronen die je zo jong al aanleert, in je gezin van herkomst, bepalend zijn in alle relaties, contacten en wat je doorgeeft aan je omgeving en je kinderen.

De dynamieken uit mijn gezin, hard werken, je aanpassen, niet te veel verlangen, hebben mij gevormd in mijn leven. Ik ben dankbaar voor alle ervaringen, maar laat mij hier niet meer door leiden.

 

Sinds 1976 werk ik in de gezondheidszorg, bijdrage leveren in het leven van mensen is mijn drijfveer. Als verpleegkundige zorgen voor mensen, het leven een beetje beter maken. Vanaf 1996 werk ik als leidinggevende in de gezondheidszorg, mijn drijfveer verandert niet. Het een beetje beter maken voor het team, de medewerkers, en daarbij voor de cliënten. Altijd weer.

In 1989, 1993 en 1995 ben ik moeder mogen worden van drie prachtige kinderen. Geluk kan niet groter zijn dan leven te mogen geven aan een nieuwe generatie. Sinds 2020 en 2022 zijn er ook twee kleinkinderen in mijn leven. Een dankbaar en ontroerend gegeven.

 

 

Renate Naberhuis:

In 1963 ben ik geboren, als oudste van twee.
Als oudste heb ik de verantwoordelijkheid altijd sterk gevoeld voor het hele gezin. Denken heeft bij mij meer aandacht gekregen dan gevoel. Wat ik fijn vind van systemisch werken is het ervaren en voelen zonder te praten, uit je hoofd, waardoor inzichten worden verworven, die beklijven, je voelt iets verschuiven in je lijf.

 

Vanaf 1988 werk ik in het onderwijs, sinds 15 jaar in het voortgezet speciaal onderwijs.

Mijn passie is om het unieke van elk mens naar boven te halen, denken in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden.

 

Wat ik graag doe is de mogelijkheden onderzoeken van het toepassen van systemisch werken in het onderwijs. Verandering zit voor mij in kleine successen, in het voelen en ervaren hiervan. Dit kan leiden tot grotere veranderingen. Wat ik merk bij de leerlingen is, wanneer zij de steun ervaren van hun (voor)ouders achter zich, zij meer zelfvertrouwen hebben en autonomer kunnen functioneren. 

 

 

 

Quote!

Leuke meiden zijn jullie!!!!

 

Actueel in 2024:

 

Wij bieden individuele opstellingen aan. 
Wanneer er veel interesse is, zullen we ook weer workshops plannen.

 

Individuele opstelling kunnen fysiek plaats vinden of digitaal. De ervaring leert dat digitaal opstellen ook enorm krachtig werkt en inzichtgevend is. 

 

Heb je interesse?

Neem dan even contact met ons op. 

 

 

Je kunt je aanmelden via 

naberhuis.beentjes@gmail.com

Of door ons even te bellen.