Naberhuis-Beentjes
actueel
menu

Hoe wij werken!

  • Vertrouwen: alles wat wordt gezien of besproken, is vertrouwelijk.
  • Rust en pit: We werken beiden vanuit een rustige houding en interveniëren daar waar nodig is.
  • Dienend: Representanten en begeleiding zijn altijd dienend aan de vraagsteller. Dit betekent dat de gevoelens van alle niet-vraagstellers er zeker mogen en zullen zijn. De begeleider zorgt voor veiligheid voor de vraagsteller.
  • Aanvullend en gezamenlijk: Wij werken aanvullend aan elkaar. Er is 1 begeleider, mocht het nodig zijn, kan de andere begeleider aanvullen.
  • Veilig: Als vraagsteller, representant en begeleider respecteren we ieders grenzen.
  • Inzicht ankeren: Aan het eind van de opstelling is er altijd ruimte en aandacht om een inzicht van de vraagsteller in het lijf/lichaam te verankeren op een manier die bij de vraagsteller passend is.
  • Gedicht: Wij maken veel gebruik van gedichten om direct tot de kern te komen.
  • Muziek: Muziek kan helpen om tot rust te komen. Specifieke muziek kan enorm helpend zijn om inzicht te verankeren en te verdiepen.

 

 

Quotes

-‘Renate en Marga zijn in hun begeleiding goed communicerende vaten, dat gaf mij een gevoel van vertrouwen waarin mijn familieverhaal goed kon floreren. Ik ging met een stuk groei verder op mijn levenspad’

 

- ‘De twee trainers zorgden vanaf het begin voor een prettige, op-je-gemak-stellende sfeer voor de aanwezigen, hun manier van werken is respectvol, met volle aandacht voor de inbrenger. De trainers zijn complementair aan elkaar en consulteren elkaar als vanzelfsprekend gedurende een opstelling’

 

- ’De workshop heeft deuren geopend naar ruimtes waarvan ik niet wist dat die er waren’

 

- ’Door verkregen inzicht was ik in staat om te groeien’

 

Actueel in 2024:

 

Wij bieden individuele opstellingen aan. 
Wanneer er veel interesse is, zullen we ook weer workshops plannen.

 

Individuele opstelling kunnen fysiek plaats vinden of digitaal. De ervaring leert dat digitaal opstellen ook enorm krachtig werkt en inzichtgevend is. 

 

Heb je interesse?

Neem dan even contact met ons op. 

 

 

Je kunt je aanmelden via 

naberhuis.beentjes@gmail.com

Of door ons even te bellen.